BiH

Javor: Istorijska ulaganja u poljoprivredu radi budućnosti sela

Javor: Istorijska ulaganja u poljoprivredu radi budućnosti sela
Foto: Srna | Javor: Istorijska ulaganja u poljoprivredu radi budućnosti sela

PRIJEDOR - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor izjavio je večeras da je u naselju Gradina u prethodnom periodu urađeno dosta kvalitetnih projekata kako bi bio poboljšan kvalitet života na selu.

Javor je na večerašnjoj predizbornoj tribini rekao da je sa mještanima Gradine ostvarena dobra komunikacija, te da u selima ima dosta poljoprivrednika sa kojima su sarađivali.

On je dodao da su u Gradini imali dobru saradnju sa voćarima i mljekarima te da je sve ono što su mljekari tražili i uvršteno.

"Uveli smo premije za kvalitet proizvedenog kravljeg mlijeka, samim tim to je uspjeh naše lokalne zajednice s obzirom na to da su mljekari godinama unazad imali taj problem", rekao je Javor.

On je dodao da je veliki broj voćara iz ovog dijela grada koji koriste hladnjaču i koji su zahvalni za sav trud i što su prepoznati njihovi problemi skladištenja voća.

"Ovdje nećemo stati. U godinama koje su pred nama radićemo punim kapacitetom jer je veoma važno da zadržimo ljude na selu, odnosno da obezbijedimo budućnost našeg sela", poručio je Javor.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Jelena Timarac Gačić smatra da je ljudima koji žive na selu najpotrebnije zapošljavanje i rješavanje infrastrukturnih problema, kako bi im se obezbijedili kvalitetni uslovi za život.

Na ovoj, kao i na večerašnjim tribinama u Jelićkoj i Krivaji, predstavljeni su i ostali kandidati sa liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije