BiH

GO SNSD Banjaluka svečano otvorio nepostojeći most u Docu

GO SNSD Banjaluka svečano otvorio nepostojeći most u Docu
Foto: Screenshot | GO SNSD Banjaluka svečano otvorio nepostojeći most u Docu

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka danas je imao perfomans u okviru kojeg su svečano otvorili nespostojeći most u Docu.

Kako su istakli tom prilikom, oni su otvorili ovaj most, "iako su rokovi malo probijeni".

"Bitno je da je most završen! A sad povratak u realnost, današnji performans smo organizovali zbog potrebe da skrenemo pažnju na to šta se dešava kada na mjesto gradonačelnika dođe nestručna i neodgovorna osoba kao što je Draško Stanivuković, koja je morala do sada da završi most u Docu", poručio je Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka i dodao da je on sredstva za most nenamjenski potrošio na kružni tok bez građevinske dozvole.

I Ljubo Ninković, kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka je kazao da mu je drago što su malo probili rok, ali što su uspjeli da završe i otvore ovaj most.

"Šalu na stranu, ovo je ozbiljna situacija. Ugovor o izgradnji mosta u Docu sa izvođačem radova "Integral inženjeringom" je potpisan krajem 2020. godine u vrijednosti 8,7 miliona KM, ali do danas ništa nije urađeno. Skupština grada je proteklih godina obezbijedila novac za izgradnju mosta u Docu, koji je prijeko potreban, no Draško Stanivuković je uradio što je njegovom srcu milo, a to je betonski park Tvrtku Kotromaniću", rekao je Ninković.

On je napomenuo da je Stanivuković zloupotrijebio sredstva namijenjena za izgradnju mosta u Docu, te naveo da je za izgradnju parka posvećenog Tvrtku Kotromaniću i kružne saobraćajnice potrošeno oko 4,4 miliona KM.

"Izgradnja parka i saobraćajnice je potpuno nelegalan proces i nelegalno je potrošeno blizu 4,5 miliona KM, a koja su bila namijenjena za izgradnju mosta u Docu", rekao je Ninković.

Ninković, Đajić i drugi članovi Gradskog odbora SNSD-a danas su organizovali performans presjecanja vrpce, čime je trebalo da bude ozvaničen kraj izgradnje mosta u Docu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije