BiH

Dodik odgovorio na novu poruku Ambasade SAD: "Marfi opet pita, da pitam i ja njega"

Dodik odgovorio na novu poruku Ambasade SAD: "Marfi opet pita, da pitam i ja njega"
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Dodik odgovorio na novu poruku Ambasade SAD: "Marfi opet pita, da pitam i ja njega"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su Sjedinjene Države ostavile na ulici i Srbe, i Bošnjake, i Hrvate koji su radili u firmama koje su zatvorili.

"Marfi opet pita. Da pitam i ja njega: 'Zašto ste zbog ličnog hira, sujete i frustracije ostavili stotine ljudi bez osnovnog ljudskog prava, prava na rad'. Ostavili ste na ulici i Srbe, i Bošnjake i Hrvate koji su radili u firmama koje ste zatvorili", upitao je Dodik.

On je naveo da su Sjedinjene države poslale bataljon vojske da bi spasile jednog vojnika, što su svi gledali u filmu "Spasavanje vojnika Rajana".

"Republika Srpska jednako ima obavezu da zaštiti svakog svog građanina. Samo nastavi da pišeš. Što više pišeš, svima je jasnije da si ti najveći problem BiH", napisao je Dodik na mreži "Iks".

Iz Ambasade Sjedinjenih Država u BiH danas su se ponovo oglasili na društvenoj mreži "Iks" ponovo kritikujući vlast Republike Srpske u kojem, između ostalog, pitaju "zašto izbjegavanjem sankcija riskirati budućnost stanovnika Republike Srpske u korist malobrojnih".  

Povezana vijest:

Ambasada SAD u BiH poslala novu poruku (FOTO)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije