BiH

Dodik: Igor Žunić važan za budućnost Dervente

Dodik: Igor Žunić važan za budućnost Dervente
Foto: Srna | Dodik: Igor Žunić važan za budućnost Dervente

DERVENTA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Derventi da je kandidat ove stranke za gradonačelnika Igor Žunić važan za budućnost ovog grada i da ga na izborima treba podržati zajedno sa odborničkom listom SNSD-a jer su oni zainteresovani za dalji napredak Dervente.

"Program SNSD-a u Derventi zove se Igor Žunić sa kojim blisko sarađujem. On je važan član naše partije, ali je još važniji čovjek Dervente i njene budućnosti", poručio je Dodik.

On je istakao da je aktuelni gradonačelnik Milorad Simić dao je pečat obnove Dervente, te da, imajući u vidu da Žunić lako otvara sva vrata institucija Srpske, ovaj grad, kao i do sada, može da ima samo prednost.

"Zajedno sa Igorom napravićemo planove za tekuću godinu i sve godine koje dolaze. Mi možemo da podržimo programe koji ovdje postoje", rekao je Dodik, prenosi Srna.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je Žunić dokazao svoje sposobnosti u Narodnoj skupštini radeći ozbiljan politički posao, te da je spreman za nove podvige i da uradi sve što je potrebno da bi Derventa nastavila da se razvija.

"Dervneta je od grada koji je bio porušen postala mjesto koje privlači poslovne ljude. Sa Žunićem ćemo otvarati vrata novim privrednicima. Sigurna sam da je pred Derventom svijetla budućnost koja se veže uz ime Igora Žunića", rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Dervente Igor Žunić poručio je da je siguran da Derventi slijedi još jedan period intenzivnog razvoja i da ovaj grad poštuje sve ono što su institucije Srpske uradile za njega.

"Siguran sam da će u narednih deset godina ovo biti još veći, ljepši i bogatiji grad. Želim da sa rukovodstvom SNSD-a dijelim tu budućnost koju ćemo zajedno graditi", rekao je Žunić.

On je istakao da je njegov san da radi na razvoju Dervente i za svakog njenov građanina.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Davor Simić rekao je da Derventa nastavlja sigurnim putem i pred njom je svijetla budućnopst.

"Žunić će biti motor razvoja cijele regije koju, osim Dervente, čine Modriča, Brod i Vukosavlje, i pozicioniraće Derventu kao regionalni centar, što ona i jeste", rekao je Simić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije