BiH

Đokić: SP važan politički stub u razvoju opštine

Đokić: SP važan politički stub u razvoju opštine
Foto: Srna | Đokić: SP važan politički stub u razvoju opštine

MILIĆI - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je večeras da će aktivnosti te partije u Milićima, prije svega, biti usmjerene na dalju podršku razvojnim projektima i na kreiranje projekata koji mogu da poboljšaju opšti ambijent i život u ovoj opštini.

Đokić je rekao da SP ima dugo godina stabilnu podršku građana Milića i predstavlja važan politički stub na kojem se temelji život i razvoj ove opštine.

"Naša je namjera da i u budućem periodu, imajući u vidu podršku koju nam pružaju građani Milića, i odgovornost koju smo u to ime preuzeli, nastavimo dalje vrlo savjesno i posvećeno da radimo svoje poslove u političkom smislu, a za dobrobit svih građana ove opštine", rekao je novinarima Đokić tokom radnog sastanka sa predstavnima SP-a i kandidatima te stranke za odbornike u Skupštini opštine Milići.

On je naveo da SP ima kvalitetan sastav odborničke liste, te da je Marko Savić iz SNSD-a zajednički kandidat za načelnika opštine jer je u prethodnom mandatu dokazao svoje sposobnosti.

"Sa Markom Savićem kroz sistem izvršne vlasti SP će raditi na razvoju Milića da i dalje budu opština koja će pozitivim primjerom potvrđivati svoju uspješnu politiku i na taj način opravdati povjerenje koje im ovdje građani daju", dodao je Đokić.

Predsjednik opštinskog odbora SP-a i nosilac odborničkle liste u Milićima Kruno Vlačić pozvao je sugrađane da podrže listu ove stranke, dodajući da je ubijeđen da će ta lista postići dvostruko bolje rezultate nego na predhodnim izborima.

"Stranka na listi ima 24 kandidata za odbornike u Skupštini opštine, mlade ljude koji će pokušati da urade dosta pozitivnog za Miliće", izjavio je novinarima Vlačić.

On je rekao da socijalisti podržavaju izbor Marka Savića, dosadašnjeg načelnika, jer je mnogo uradio za lokalnu zajednicu ponašajući se domaćinski prema građanima i državnoj imovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije