BiH

Đokić: Derventa pozitivan primjer snažnog rasta i razvoja

Đokić: Derventa pozitivan primjer snažnog rasta i razvoja
Foto: Srna | Đokić: Derventa pozitivan primjer snažnog rasta i razvoja

DERVENTA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da je grad Derventa pozitivan primjer snažnog rasta i razvoja, čemu je značajan doprinos dala i ova partija, te da se na ovom primjeru treba razvijati svaka lokalna vlast.

Đokić je večeras prisustvovao predizbornoj tribini u Derventi gdje je predstavljena izborna lista od 34 kandidata, izborni program, te zajednički kandidat za gradonačelnika Igor Žunić.

On je napomenuo da su kao partija dugo godina partneri i da su davali doprinos prethodnih decenija razvoju Dervente.

"Želimo da se borimo zajedno sa koalicionim partnerom i Žunićem, za koga sam uvjeren da će pobijediti. To je sjajan čovjek koji ima moralne, stručne kvalitete i vrijednosti koje su u ovom vremenu potrebne i narodu. Kamo sreće da imamo ovakav profil ljudi u svim sredinama Republike Srpske", rekao je Đokić.

On je dodao da se i u narednom periodu mora ulagati dodatna energija da se gradi više, ne samo u Derventi već u svim gradovima Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, najvažniji je ekonomski rast i razvoj Srpske, posebno privredni razvoj, razvoj industrijske proizvodnje.

"Građani Dervente će sigurno podržati ovu politiku koja je do sada uspjela da od Dervente napravi veoma razvijenu zajednicu i da ćemo zajedno i u narednim godinama raditi za opšte dobro, napredak Dervente i razvoj Republike Srpske", naglasio je Đokić.

Nosilac kandidatske liste za Skupštinu grada Derventa Slaven Gojković rekao je da im je cilj da ponove rezultat prethodnih lokalnih izbora, odnosno da osvoje četiri odbornička mandata.

"Naša politika se ogleda na ravnomjernom razvoju sela i grada, izgradnji infrastrukture, povećanju novčanih podsticaja za poljoprivredu i pronatalitetnu politiku, veća izdvajanja za kulturu, sport", dodao je Gojković i rekao da ne sumnja u izbornu pobjedu Žunića.

Kandidat za gradonačelnika Dervente iz SNSD-a Igor Žunić zahvalio se SP za podršku.

"Vjerujem u naše iskreno prijateljstvo, ono što smo do sada radili. Zahvaljujem predsjedniku Đokiću i svim kadrovima za sve što su uradili za Derventu, jer je ta partija gradila Derventu i gradi i je i sada. Sigurno ste jedan od temelja razvoja našeg grada", rekao je Žunić.

Izbornoj tribini prisustvovao je i aktuelni gradonačelnik Milorad Simić, koalicioni partneri u sadašnjem sazivu Skupštine grada iz SNSD-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a, te drugi gosti, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije