BiH

Đajić: Imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika

Đajić: Imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika
Foto: Arhiva | Đajić: Imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika

BANJALUKA - Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Banjaluka Vlado Đajić rekao je da SNSD ima najboljeg kandidata za gradonačelnika Nikolu Šobota i da se nijedan ne može porediti sa njim.

"Šobot je obrazovan, porodičan, obišao je svijet i razne edukacije, pokazao organizacione sposobnosti na kardiohirurgiji i čovjek je koji voli ljude, pacijente. U dva sata ustane ugradi stent, vrati se, ode sa pacijentom u Beograd, a ne mora, znači on je sluga naroda, kao što sam i ja i biće sluga naroda kad postane gradonačelnik. Mi smo sluge naroda, naša vrata su otvorena za narod", rekao je Đajić novinarima.

Đajić je rekao da lista SNSD-a koju predvodi ima 35 visokoobrazovanih, stručnih ljudi, ljudi sa referencama i pravih domaćina, koji žele pravu Banjaluku.

"Ne postoji kandidat kao što je doktor Šobot koji je doktor nauka, supspecijalista, načelnik klinike sa evropskim i svjetskim referencama koji je obišao sve evropske i svjetske gradove i želi da Banjaluka bude kao Cirih, Minhen, Pariz i da ima sve", rekao je Đajić.

On je dodao da je ovo posljednja izborna trka gdje će se u Banjaluci pričati o asfaltiranju i vodi.

"Mi ćemo to završiti u naredne dvije godine da se više ne priča o asfaltiranju i vodi i tim osnovnim problemima građana. Želimo da pričamo o visokostručnim stvarima", zaključio je Đajić, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije