BiH

Demos Trebinje: Glas za ekonomsku stabilnost, obrazovanje i jačanje turizma

Demos Trebinje: Glas za ekonomsku stabilnost, obrazovanje i jačanje turizma
Foto: Vesna Duka | Demos Trebinje: Glas za ekonomsku stabilnost, obrazovanje i jačanje turizma

TREBINJE - Gradski odbor Demosa Trebinje očekuje jednog odbornika u novoj gradskoj skupštini, te će se zalagati za ekonomsku stabilnost, obrazovanje i jačanje turizma, poručeno je sa centralne tribine ove stranke u Trebinju.

Skupu je prisustvovao i Nedeljko Čubrilović, predsjednik Demosa, koji je ovom prilikom naglasio kompaktnost stranke kakvu ima malo koja druga politička partija.

"Demos je ponudio kandidate za odbornike i u dva slučaja za načelnike lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, vjerujući da će mnogi od njih uspjeti u radu skupština, da će kandidati za načelnike osvojiti mandate i da ćemo i na taj način pokušati da predstavimo normalnost, traženje kompromisa, zajedništva, svega što znači boljitak za sve građane“, naveo je Čubrilović.

Aleksandra Koprivica, predsjednik Gradskog odbora Demosa i nosilac odborničke liste, potvrdila je očekivanja svoje stranke da će imati jednog odbornika u trebinjskoj gradskoj skupštini.

"Od našeg budućeg odbornika ćemo insistirati da inicira sve što smo iznijeli u našem programu, a zalagaće se za ekonomsku stabilnost, obrazovanje, povratak i ostanak mladih u našem gradu i jačanje turizma, jer je Trebinje prepoznato kao turistički centar", navela je Koprivica.

Ona je na skupu, na kome su predstavljeni program i kandidati Demosa za odbornike u Skupštini grada, navela da su mlada partija koja na listi ima 30 časnih i poštenih ljudi, koji sve vrijeme rade na svome programu i vode se glavnim principima demokratskog saveza, a to je briga o pojedincu i svakom građaninu Trebinja.

Ona je podsjetila da Demos podržava Mirka Ćurića, zajedničkog koalicionog kandidata za gradonačelnika Trebinja, jer, kako je dodala, ostaju pri stavu da ono što je dobro ne treba mijenjati.

Sam Mirko Ćurić koji je prisustvovao skupu istakao je da jedni bez drugi ne mogu, jer zajedno su jači i snažniji, dodajući da je ponosan na sve što su zajedno uradili.

"Dosta bi nam vremena trebalo da detaljnije analiziramo  sve projekte koje smo zajedno uradili, a takve ćemo projekte, kao što smo radili u prethodnom periodu, i u narednom periodu nastaviti još više, a uradili smo velika djela. Od 7. oktobra ćemo da nastavimo da radimo i stvaramo, da Trebinje bude bolje,  da Trebinje bude snažnije i da pobijedi Trebinje i Republika Srpska", naveo je Ćurić.

Na centralnoj tribini u Domu mladih obratili su se i Konstantin Ratković, predsjednik Aktiva mladih Demosa i Anja Dakić, predsjednica Aktiva žena Demosa, a skupu su prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera Demosa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije