BiH

DEMOS i Ujedinjena Srpska formirali zajedničku listu, podrška Keriću za načelnika

DEMOS i Ujedinjena Srpska formirali zajedničku listu, podrška Keriću za načelnika
Foto: Srna | DEMOS i Ujedinjena Srpska formirali zajedničku listu, podrška Keriću za načelnika

TESLIĆ - Opštinski odbori DEMOS-a i Ujedinjene Srpske u Tesliću formirali su zajedničku listu "Zajedno za bolji Teslić" koja podržava kandidata SNSD-a za načelnika opštine Nedeljka Kerića.

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da bi ova stranka u Tesliću trebalo da postane parlamentarna.

"Ljudi koji su se našli na ovoj zajedničkoj listi zaslužuju podršku građana kako bi sutra mogli da budu dio Skupštine i skupštinske većina. Takođe, naš odbor je odlučio da podrži Kerića za načelnika opštine i vjerujemo u to da ova koalicija može da napravi presudan uticaj da bi Kerić bio načelnik", rekao je Čubrilović, prenosi Srna.

Kerić je zahvalio Čubriloviću za podršku i istakao da Teslić ima složnu i jaku koaliciju, da treba promjene i da će se one desiti 6. oktobra.

"Idemo dalje, idemo zajedno, idemo složno, idemo snažno. Imamo mnogo ideja, mnogo velikih projekata, konačno rješavanje vodovoda i vodovodne infrastrukture, poboljšanje putnih komunikacija sa regionalnim centrima, kao i samog grada, a zaustavićemo betonizaciju grada, bespotrebnu i bespravnu gradnju", rekao je Kerić.

On je dodao da će raditi na tome da bude više zelenih površina, parkova, šetališta, sve ono što je u Tesliću manjkalo proteklih 12 godina.

Nosilac liste "Zajedno za bolji Teslić – DEMOS i Ujedinjena Srpska" Suzana Lipovčić pozvala je stanovnike stanovnike opštine Teslić da izađu na izbore 6. oktobra i da pruže podršku njihovim kandidatima jer se bore za istinske vrijednosti društva.

Ona je izrazila nadu da će Kerić 6. oktobra pobjediti na izborima za načelnika opštine.

"Ono što mi radimo ovdje u Tesliću, dokaz je dobrog rada, kao i prisustvo Čubrilovića koji je došao da podrži naš rad", navela je Lipovčićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije