BiH

DEMOS: Domaćinska kafa i rakija za građane Banjaluke

DEMOS: Domaćinska kafa i rakija za građane Banjaluke
Foto: Srna | DEMOS: Domaćinska kafa i rakija za građane Banjaluke

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Boran Bosančić rekao je da je služenje domaćinske kafe i rakije građanima Banjaluke organizovano kako bi čuli sa kakvim problemima se susreću, ali i da čuju prijedloge za razvoj grada u naredne četiri godine.

"Kafa je iz Brazila, rakija je domaća, a mi smo politička stranka koja će se u svom programu u naredne četiri godine zalagati za povećanje sredstava u poljoprivredi. Rakija se peče od šljive i vjerujemo da ćemo i na taj način doprinijeti da podsticaji budu povećani", rekao je Bosančić novinarima na Trgu Krajine.

Kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Miroslav Gajić rekao je da večerašnji događaj pokazuje da je ovo otvorena partija jednostavnih ljudi, bliskih narodu.

"Ovo potvrđuje našu osnovnu tezu, a to je jednostavan život sa građanima i njihovim svakodnevnim problemima", rekao je Gajić.

Događaju je prisustvovao i predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, te kandidati ove stranke za odbornike u Skupštini grada Banjaluka na predstojećim lokalnim izborima, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije