BiH

Cvijetinović: Promocija Lazića pred NPS potvrđuje povjerenje naroda

Cvijetinović: Promocija Lazića pred NPS potvrđuje povjerenje naroda
Foto: Srna | Cvijetinović: Promocija Lazića pred NPS potvrđuje povjerenje naroda

BIJELJINA - Promocija kandidata SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajla Lazića pred Narodnom partijom Srpske u Bijeljina potvrđuje povjerenje naroda, saopšteno je iz NPS-a.

"Lazić je čovjek iz naroda, uvažen i poštovan ljekar, sugrađanin i prije svega domaćin, koji će vješto voditi Bijeljinu i unaprijediti je onako kako naš grad to zaslužuje. Zato je on i naš kandidat za prvog čovjeka Bijeljine", poručio je predsjednik Gradskog odbora NPS-a Diko Cvijetinović.

Pred članovima, omladincima i kandidatima za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, Lazić je zahvalio na podršci i povjerenju i dodao da će se zalagati za pozitivne mjere i političke odluke, zahvaljujući kojima će se u Bijeljini živjeti, raditi i uzrastati kao u gradu budućnosti.

"Radiću kao ljekar i osluškivaću potrebe naroda", rekao je Lazić.

Na neke od gorućih tema kao što su status sporta, sportskih aktivnosti i klubova ukazala je Katarina Stević, predsjednik Aktiva mladih, a o stanju u školstvu i potrebama i izazovima savremene škole, govorila je kandidat za odbornika Branka Stevanović.

"Gradski odbor NPS-a Bijeljina i doktor Mikajlo Lazić jednoglasno su glasali za rad i rast Bijeljine", ističe se u saopštenju, prenosi Srna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije