BiH

Bosančić: Naselju Borik neophodna javna garaža

Bosančić: Naselju Borik neophodna javna garaža
Foto: Srna | Bosančić: Naselju Borik neophodna javna garaža

BANJALUKA - Nosilac liste DEMOS-a za Skupštinu grada Banjaluka Boran Bosančić izjavio je da je naselju Borik neophodna javna garaža, čijom bi izgradnjom bio riješen problem parkiranja.

Bosančić je na predizbornom skupu rekao kako su predložili gradnju velike javne garaže na mjestu gdje su plavi kiosci i štandovi iako je izmjenama regulacionog plana predviđena izgradnja višespratnice.

"Smatramo da na tom mjestu treba graditi javnu garažu, u čijem bi prizemlju bile male zanatske radnje", rekao je Bosančić i dodao da je ovaj grad nekada bio grad zelenila, a da danas postoje lokacije na kojima nema nijednog drveta.

On smatra da je neophodno razmišljati i o kvalitetnijem gradskom prevozu.

Ukoliko DEMOS dobije veću podršku, Bosančić vjeruje da bi i Vodeni park "Akvana" bolje i uspješnije radila.

Kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Drago Dragić rekao je da u naselju Borik živi oko 5.000 penzionera i da od njih imaju veliku podršku, te da je u centralnom dijelu naselja neophodno izgraditi ambulantu što bi im olakšalo liječenje.

Kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Dragan Talić izjavio je da je neophodno riješiti saobraćajne probleme mještana naselja Borika, te obnoviti fasade na zgradama, čime bi bilo poboljšano i grijanje.

Predizbornom skupu u restoranu "Akvana" prisustvovao je i predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije