BiH

Bosančić: Asfaltirati sve puteve na području Banjaluke

Bosančić: Asfaltirati sve puteve na području Banjaluke
Foto: Demos | Bosančić: Asfaltirati sve puteve na području Banjaluke

BANJALUKA - Nosilac kandidatske liste DEMOS-a za Skupštinu grada Banjaluka Boran Bosančić izjavio je večeras na tribini u naselju Bočac da je potrebno asfaltirati sve lokalne puteve na području grada, a da je to moguće tako što će iz gradskog budžeta svake godine biti izdvojeno po pet miliona KM za ove namjene.

"Mi ćemo glasati za takav budžet", poručio je Bosančić.

Kandidat DEMOS-a za Skupštinu grada Banjaluka Milan Vidović rekao je da će se odbornici ove stranke zalagati za rješavanje osnovnih životnih pitanja u ruralnim sredinama, među kojima je asfaltiranje puteva i izdvajanje većih podsticaja za poljoprivredu.

Kandidat DEMOS-a Radmila Kocić Ćućić rekla je da će se ova stranka zalagati za rješavanje osnovnih potreba mladih i da će nastojati da podrži sve projekte u vezi sa obrazovanjem i podrškom mladima.

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da je DEMOS ponudio listu kandidata koji mogu rješavati pitanja iz svake oblasti.

"Demos će na najbolji mogući način predstavljati građane i zato podržite one kojima najviše vjerujete", poručio je Čubrilović, piše Srna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije