BiH

Borenović pružio podršku Božoviću

Borenović pružio podršku Božoviću
Foto: Ustupljena fotografija | Borenović pružio podršku Božoviću

ISTOČNA ILIDŽA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, boravio je danas u Istočnoj Ilidži, rekavši da pruža podršku cijelom odboru ove stranke, ali i zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Marinku Božoviću.

On je na štandu PDP, zajedno sa kandidatima za Skupštinu opštine Istočna Ilidža, razgovarao sa građanima ove opštine.

"Istočna Ilidža je jedan organizovan i stabilan odbor, uvijek sa dobrim rezultatima, a na ovim izborima posebno osvježen mladim ljudima na listi, što je pokazatelj da mladi ovdje vjeruju u ideje PDP-a i da nam se pridružuju. Nažalost, ova mlada i složna ekipa je pod konstantnim pritiscima i prijetnjama režima, što je rezultiralo fizičkim napadom na našeg kandidata i predsjednika Savjeta mladih PDP na nivou Republike Srpske, Božidara Novakovića. Ovdje sam da pružim podršku Božidaru i cijelom odboru", rekao je Borenović.

Pružio je podršku zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Istočna Ilidža, Marinku Božoviću.

Bojan Dragić, nosilac liste PDP za Skupštinu opštine Istočna Ilidža i član Predsjedništva PDP, naveo je da je odbor PDP-a u Istočnoj Ilidži jedan od najjačih na istoku Republike Srpske.

"Uspješno smo prošli smjenu generacija i sa ponosom mogu reći da nosim listu mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi, a iznad svega ljudi koji vole svoje mjesto i žele da rade za svoju opštinu. Možemo se pohvaliti rezultatima i dobrim stvarima koje smo učinili participirajući u vlasti. Takođe, ovaj kraj ima posebnu težinu za Republiku Srpsku, što ćemo pokazati i 2026. godine, kada ćemo baš iz Istočne Ilidže krenuti u rušenje režima", naveo je Dragić.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije