BiH

Borenović: Siguran sam da će građani podržati ideje PDP-a za preporod Dervente

Borenović: Siguran sam da će građani podržati ideje PDP-a za preporod Dervente
Foto: Ustupljena fotografija | Borenović: Siguran sam da će Dervenćani podržati ideje PDP-a za preporod Dervente

DERVENTA - PDP-ov odbor u Derventi je još jednom pokazao odlučnost i snagu i drago mi je što sam i danas bio u prilici da pozdravim nove članove PDP-a u ovom gradu. Siguran sam da će lista koju predvodi naš Mirko Petrić ostvariti odličan rezultat i da će Dervenćani podržati ideje koje će PDP predstaviti za preporod Dervente.

Rekao je ovo Branislav Borenović, predsjednik PDP, koji je danas prisustvovao druženju sa kandidatima i novim članovima PDP u Derventi, kojima je dodijelio članske karte. Druženju je prisustvovao i Vlado Kovačević, kandidat opozicije za gradonačelnika Dervente.

"Uvjeren sam da će konačno biti ispravljena nepravda od prije četiri godine kada su Dervenćani većinski birali Kovačevića, a izbore odlučile izborne manipulacije. Vlado Kovačević je izuzetan kandidat i sjajan čovjek koji voli svoj grad", rekao je Borenović o Kovačeviću, koji se zahvalio PDP-u na podršci.

Mirko Petrić, nosilac liste PDP za Skupštinu grada Derventa, istakao je da se na listi nalaze ozbiljni i odgovorni ljudi, te da je PDP ušao spremno u kampanju.

"Zvanična kampanja je nastavak našeg konstantnog rada, za koji vjerujem da će uroditi plodom i odličnim rezultatima. Nama je Derventa na 1. mjestu i imamo precizna rješenja i ideje kako unaprijediti život u našem gradu", poručio je Petrić, saopšteno je iz PDP-a.

Igor Crnadak, potpredsjednik PDP, rekao je da Derventa zaslužuje daleko bolju vlast od aktuelne, koa već predugo drži Derventu u kandžama svojih politika.

"Ovaj grad zaslužuje vlast koja će biti dovoljno patriotski nastrojena da se više nikada ne ponovi da se ovdje odlikuju oni koji su rušili grad i ubijali ljude, a opet razvojno orjentisana da bude okrenuta ekonomskom napretku, saradnji i privlačenju investicija. To mogu da ponude i budući gradonačelnik Kovačević i ljudi sa liste PDP i vjerujem da zaslužuju apsolutno povjerenje Dervenćana", poručio je Crnadak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije