BiH

Borenović: PDP će napraviti izuzetan rezultat u Brčkom

Borenović: PDP će napraviti izuzetan rezultat u Brčkom
Foto: N.N. | Borenović: PDP će napraviti izuzetan rezultate u Brčkom

Brčko je za nas veoma važno, to je mjesto susreta istoka i zapada Republike Srpske i ima svoj značaj u političkom, ekonomskom i svakom drugom smislu. Očekujem da će PDP ovdje napraviti izuzetan rezultat i ne sumnjam da će naš nosilac poslaničke liste za Skupštinu Brčko distrikta Siniša Golić, zajedno sa timom ljudi koji su na ovoj listi, ostvariti i bolji rezultat neko na prethodnim izborima.

Rekao je ovo Branislav Borenović, predsjednik PDP, tokom zvaničnog otvaranja kampanje PDP-a u Brčko distriktu, za koji kaže da je jedan od najstabilnijih PDP-ovih odbora.

"Izbori u Brčkom su više od lokalnih izbora, budući da se radi o distriktu i imaju jednu posebnu dimenziju. Siguran sam da će politike PDP-a i ovog puta biti prepoznate od strane građana, pa i u većoj mjeri nego na prošlim izborima. Očekujem da će PDP ostati stabilan dio vlasti i nastaviti u dobrom pravcu. Brčko ima velike potencijale koji se mogu i moraju razvijati", rekao je Borenović. 

Borenović je podsjetio da je PDP u Brčkom insistirao na transparentnosti rada javnih institucija, da su mnoge korisne inicijative PDP-a usvojene, a da je osnov buduće politike odličan ekonomski program PDP-a u Brčkom.

Siniša Golić, nosilac liste PDP-a za Skupštinu distrikta Brčko, rekao je da je danas samo formalni početak kampanje, budući da ovaj odbor radi u kontinuitetu.

"Sve što smo radili u prethodne četiri godine, kako na nivou stranke, tako u resorima kojima smo rukovodili iz pozicije vlasti, daje nam za pravo da budemo uvjereni da ćemo ostvariti najbolji rezultat u Brčkom od osnivanja partije", rekao je Golić, koji očekuje veći broj mandata u Skupštini distrikta.

Naveo je i da očekuje nastavak djelovanja PDP u Vladi Brčko distrikta, ali u još većem kapacitetu.

"Želimo da nastavimo sve one procese koje smo započeli u resoru obrazovanja, da rješavamo pitanja u zdravstvenom sistemu, kao i da realizujemo ono što je za nas jako važno, a to je digitalizacija javne uprave, što će unaprijediti živote svih građana u Brčkom", rekao je Golić i istakao da PDP u Brčkom ima detaljno razrađen program za sve najvažnije oblasti društva, prije svega ekonomije.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije