Banja Luka

Uspješno završen prvi Tattoo Show u Banjaluci (FOTO)

Uspješno završen prvi Tattoo Show u Banjaluci (FOTO)
Foto: N.N. | Uspješno završen prvi Tattoo Show u Banjaluci

Trodnevni 1. po redu Tattoo show održan u sportskoj dvorani Centar u Banja Luci uspješno je završen. Trodnevno druženje završeno je sinoć, a prvo mjesto za najbolju tetovažu Show-a osvojio je Nemanja Ðukanović Švabo iz tattoo salona Rembrandt Tattoo studio iz Banja Luke - glavna nagrada bila je jednogodišnje sponzorstvo za pobjednika jednog od najvećih i najprestižnijih proizvodjača Tattoo opreme u svijetu CHEYENNE.

Posebnu pažnju svih posjetilaca privukli su humanitarni tatto štandovi gdje su se donirala sredstva za liječenje dječaka Sergeja Stupara - za tri dana prikupljeno je oko 10.000 KM. Banja Luka Tattoo show zatvoren je energičnim nastupom novosadskog benda Ritam Nereda gdje je publika uživala uz njihove najveće hitove „Put Beznađa“, „Ne“, „Boje se“, „Deset godina“.

Veliki broj tattoo umjetnika iz čitave Evrope, raznovrstan program, bogate nagrade, veliko prisustvo medija i odlična atmosfera zasigurno će biti ono po čemu će se još dugo pamtiti prvi Banja Luka Tatto show. Organizatori su najavili i drugi za iduću godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije