Banja Luka

UNIBL: Likovni konkurs Studentskog kulturnog centra

UNIBL: Likovni konkurs Studentskog kulturnog centra
Foto: Arhiva | UNIBL: Likovni konkurs Studentskog kulturnog centra

BANJALUKA - Raspisan je likovni konkurs za izlagačku sezonu 2024/2025. Studentskog kulturnog centra Univerziteta u Banjaluci (SKC UNIBL).

Naime, konkurs je namijenjen studentima slikarstva, grafike, grafičkog dizajna, fotografije i intermedijalne umjetnosti, te pojedincima i umjetničkim grupama, a odnosi se i na kolektivne izložbe.

"U ovogodišnjoj izlagačkoj sezoni biće promovisano savremeno umjetničko stvaralaštvo studenata slikarstva, grafike, grafičkog dizajna, fotografije

i intermedijalne umjetnosti. Cilj konkursa je promocija studentskog umjetničkog

stvaralaštva, razmjena znanja i iskustava iz oblasti vizuelne umjetnosti i kulture.

Inače, ovaj konkurs, otvoren 10. septembra tekuće godine, predstavlja prvi otvoreni poziv ovog tipa SKC-a", navode iz UNIBL, dodajući da se  prostor galerije Studentskog kulturnog centra nalazi se u Univerzitetskom gradu Univerziteta u Banjoj Luci, iza Paviljona 4 Studentskog centra "Nikola Tesla" i površine je 58 metara kvadratnih.

Svi detalji dostupni su u tekstu konkursa, a rok za dostavljanje prijava je 25. septembar 2024. do 23.59 časova i to na adresu elektronske pošte: [email protected], sa naznakom ZA IZLAGAČKU SEZONU SKC UNIBL 24/25.

Tekst konkursa je dostupaa na internetskoj stranici Univerziteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije