Banja Luka

Trivić: Odbijamo članstvo u bilo kojem bloku u Banjaluci

Trivić: Odbijamo članstvo u bilo kojem bloku u Banjaluci
Foto: Facebook | Trivić: Odbijamo članstvo u bilo kojem bloku u Banjaluci

Narodni front neće biti dio ni SNSD-ovog bloka, niti bloka koji će pokušati okupiti gradonačelnik Draško Stanivuković, objavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

 “Mi smo osvojili dva odbornika i to je kapacitet koji imamo u Skupštini grada. Obje strane koje su se u izbornoj noći proglasili pobjednicima treba da preuzmu odgovornost za dalje funkcionisanje grada”, navela je Trivićeva, osvrćući se na mogućnost formiranja skupštinske većine u Banjaluci.

Kako je naglasila, platforma na kojoj su dobili povjerenje birača bila je da su to dva identična bloka, koji se, prema njenim riječima, karakterišu nezakonitim radom, zapošljavanjem bez konkursa, kriminalnim radnjama i zloupotrebom javnih resursa u svrhe političke kampanje.

“Prema tim biračima koji su nam pružili povjerenje, moramo biti dosljedni i voditi politike koje smo predstavljali u kampanji, a koje se prvenstveno tiču odbrane gradske imovine i interesa građana“, dodala je Trivićeva te podvukla da im ne pada na pamet da “s onima koji su radili mnoge stvari nezakonito i protiv interesa Grada i građana, grade bilo kakve većine”.

“Ostajemo opozicija svim lošim pojavama, a svoj glas daćemo onim prijedlozima koji budu od koristi za građane kako je to bio slučaj u prošlom mandatu. Odazivanje odbornika na poziv za konsultacije sa gradonačelnikom, ni u kom slučaju ne znači nikakvo pravljenje koalicije s njim”, poručila je Trivićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije