Banja Luka

Svečana promocija studenata prvog i drugog ciklusa studija PMF-a

Svečana promocija studenata prvog i drugog ciklusa studija PMF-a
Foto: pmf.unibl.org | Svečana promocija studenata prvog i drugog ciklusa studija PMF-a

BANJALUKA – U amfiteatru Prirodno-matematičkog fakulteta danas je održana 31. promocija studenata prvog ciklusa i 15. promocija drugog ciklusa studija koji su diplomu stekli u prethodnoj akademskoj godini.

Promovisano je 11 studenata drugog ciklusa i 86 studenata prvog ciklusa studija iz oblasti prirodnih, matematičkih i informatičkih nauka. Promociju je vodila prof. dr Mira Mandić, koja je u ime fakulteta pozdravila sve prisutne i svim diplomiranim studentima prenijela poruke o važnostima znanja koje su stekli iz fundamentalnih nauka i kako diplomu iskoristiti za što uspješniju budućnost.

Dekan fakulteta prof. dr Radoslav Dekić, pozdravio je sve prisutne i čestitao diplomcima, uz najbolje želje da znanje stečeno na fakultetu uspješno primjenjuju u budućem radu i sa porukom da su vrata fakulteta za sve njih uvijek otvorena.

Svečanosti su uz diplomce, njihove roditelje, porodicu i prijatelje, prisustvovali prodekan za nastavu prof. dr Aleksandra Petrašević, prodekan za naučno-istraživački rad doc. dr Milana Grbić, rukovodioci studijskih programa, administrativno osoblje fakulteta i drugi gosti, prenosi pmf.unibl.org.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije