Banja Luka

Stanivuković najavio rekonstrukciju ulica u brojnim naseljima

Stanivuković najavio rekonstrukciju ulica u brojnim naseljima
Foto: Gradska uprava BL | Stanivuković najavio rekonstrukciju ulica u brojnim naseljima

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, poručio je kako, nakon izgradnje prve etape saobraćajnice u naselju Česma, tačnije Ulice Petra Velikog, ova gradska administracija planira da realizuje i druge etape.

"Nastavićemo naredne etape izgradnje glavne saobraćajnice kroz naselje Česma sve do naselja Trapisti. Plan nam je da, u periodu pred nama, nastavimo sa rekonstrukcijom glavnih ulica u Priječanima, Debeljacima, Kuljanima, Motikama, Šargovcu, Ramićima, Donjim Kolima i Rekavicama", rekao je Stanivuković.

Iz banjalučke Gradske uprave podsjećaju, da je u ovoj sedmici Stanivuković sa saradnicima obišao i završne radove na glavnoj saobraćajnici u Ulici Petra Velikog u Česmi, naglasivši kako je važna dionica puta kroz Česmu  urađena i mještani su dobili modernu saobraćajnicu sa obostranim trotoarima, sa kanalizacionom mrežom i svom pripadajućom infrastrukturom.

"Ovdje ćemo raditi i kolektore i to je ono što su sami mještani tražili", istakao je on i dodao da je 1,6 miliona KM vrijednost ove izgrađene etape glavne saobraćajnice.

Takođe, kako je tada kazao – plan je da se nakon što most bude u funkciji, uradi put od Česme prema Vrbanji, što će biti istočna obilaznica oko grada, koja će značajno rasteretiti put kroz Vrbanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije