Banja Luka

Stanivuković: Rekao sam mještanima da će doći dan kada ću stići sa vodom

Stanivuković: Rekao sam mještanima da će doći dan kada ću stići sa vodom
Foto: Aleksandar Čavić | Stanivuković: Rekao sam mještanima da će doći dan kada ću doći sa vodom

BANJALUKA - Počela je izgradnja dugoočekivanog vodovoda u naselju Ducipolje u mjesnoj zajednici Karanovac.

Radove je obišao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sa saradnicima koji je poručio da se još kao narodni poslanik borio da ovo mjesto dobije vodu.

"Rekao sam mještanima da će doći dan kada ću doći sa vodom. Nakon brojnih izazova, našli smo način da uradimo ovaj projekat. Sve smo prepreke savladali i evo već dvije sedmice se odvijaju radovi na ovom lokalitetu", kazao je Stanivuković.

Ističe da će u novembru 25 divnih domaćina u Ducipolju da dobije vodu.

"Došao sam da obiđem radove i da se uvjerim da sve ide planiranom dinamikom. Vidimo zadovoljstvo na licu ovih mještana i to nam je dodatni motiv da sve završimo što prije", naveo je Stanivuković.

Kako je istakao – osim projekta izgradnje vodovoda, vrijednosti od 300.000 KM, domaćinstva će dobiti i besplatne priključke što je ušteda od hiljadu KM po domaćinstvu.

Mještani su zahvalni što će nakon više decenija da dobiju prijeko potrebnu vodu, a u ime njih Dario Teonić istakao je da je ovo veliki i značajan projekat za naselje Ducipolje.

"Bazeni sa kojih smo se ranije snabdijevali su davno presušili, pa su nam vodu dovozili u cisteranama. Gradonačenlik je dao riječ da će izgraditi vodovod i evo ovim radovima to ispunjava i hvala u ime svih mještana", rekao je Teonić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije