Banja Luka

Stanivuković: Grad Banjaluka će platiti popuste od "Kartica prijateljstva"

Stanivuković: Grad Banjaluka će platiti popuste od "Kartica prijateljstva"
Foto: Dijana Petrušić | Stanivuković: Grad Banjaluka će platiti popuste od "Kartica prijateljstva"

BANJALUKA - Nakon što je u javnost izašla informacija da "Kartice prijateljstva" ne rade, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tvrdi da je SNSD nastavio rušilačku politiku, ali da je on pronašao rješenje za sve.

Naime, kako ističe kartice će da rade ali na drugi način, odnosno svi koji koriste kartice će na kraju mjeseca moći da ih iskoriste tako što će račune gdje su kupovali da donesu u Gradsku upravu i na kraju mjeseca će im se refundirati novac za popust.

"'Kartice prijateljstva' su jednostavna akcija, koja je namijenjena za građane. Cijela Republika Srpska i sve njene ustanove su se digle, počevši od predsjednika Vlade RS zajedno sa svim inspektorima koji su otišli u markete kako bi dežurali i sabotirali našu akciju", kazao je Stanivuković.

Kako je rekao, SNSD nastavlja svoju rušilačku politiku koju su obećali u izbornoj noći.

"Doca se raduje, Jeca se naslađuje, a javni servis to sve prati. Uzeli smo dva dana da malo to sve razmotrimo. Meni i mojoj porodici ovo  ne treba, ali treba našim građanima. Oni su isprepadali sve preduzetnike", kazao je Stanivuković.

Kako kaže, "svaki naš penzioner koji bude kupovao na mjestima koje mi označimo, na kraju mjeseca može da dođe i mi ćemo mu refundirati novac".

"Imaćemo posebnu komisiju koja će sve da kontroliše. Sa podjelom kartica nastavljamo naredne sedmice. Ovo je naravno teži put, ali mi moramo ići, jer nas loši ljudi ne mogu zaustaviti u našim politikama", kazao je Stanivuković.

Besplatni placevi

Govoreći o dodjeli besplatnih placeva mladim bračnim Stanivuković je rekao da su "dok god ne dobijemo normalni saziv Skupštine Grada pronašli rješenje, te će prijetelji grada, među kojima i moja porodica, donirati određene placeve".

Kako je rekao, oni nastavljaju sa tim procesom, te da je konkurs u toku.

"Pozivam Amidžića da u svojim silnim zgradama koje je napravio za vrijeme svog mandata, pokloni stan nekom mladom bračnom paru.  Takođe, pozivam ga da pripremi mnogo betona koje je obećao za sve temelje", kazao je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije