Banja Luka

Projekti za kuću besplatni su za sve Banjalučane

Projekti za kuću besplatni su za sve Banjalučane
Foto: Grad Banjaluka | Projekti za kuću besplatni su za sve Banjalučane Projekti za kuću besplatni su za sve Banjalučane

Projekti za tri tipa banjalučke kuće Lipu, Vrbu i Kesten besplatni su za sve naše sugrađane.

Poručila je ovo savjetnica gradonačelnika Mirna Savić-Banjac, koja je istakla da Banjaluka prednjači u besplatnim mjerama koje imaju za cilj da zadrže ljude u našem gradu.

"Raduje me što Banjaluka iz dana u dan sve više postaje grad u kojem ljudi žele da ostanu i da stvaraju porodice. Od sada uz besplatnu građevinsku dozvolu, priključak za vodu i kanalizaciju naši građani od svog Grada dobijaju i besplatan projekat za izgradnju kuće", istakla je ona.

Kako je pojasnila, besplatan projekat važi za sve naše sugrađane, kojima su na raspolaganju tri tipa kuće: Lipa, Vrba i Kesten površine od 90 do 200 m2.

Takođe je dodala da se svi sugrađani zainteresovani za besplatan projekat mogu prijaviti u kancelariji 22 Gradske uprave.

"Sugrađani se za besplatan projekat mogu prijaviti u kancelariji 22, a nakon toga će biti kontaktirani kako bi im se projekat prezentovao i uručio", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije