Banja Luka

Predavanje "Kako se podstiče kreativnost kod djece?"

Predavanje "Kako se podstiče kreativnost kod djece?"
Foto: Ustupljena fotografija | Predavanje "Kako se podstiče kreativnost kod djece?"

BANJALUKA - Seriju predavanja namijenjenih široj zajednici na temu "Kako se podstiče kreativnost kod djece?", organizuju Filozofski fakultet Univerziteta u Banjaluci i Kulturni centar Banski dvor.

Kako su istakli organizatori cilj predavanja je da pomognu sugrađanima u suočavanju s različitim izazovima i podstaknu zdravije i duhovno ispunjenije životne stilove.

"Peto predavanje, na temu "Kako se podstiče kreativnost kod djece?" održaće 25. septembra 2024. godine prof. dr Milica Drobac-Pavićević, vanredna profesorica Filozofskog fakulteta. Predavanje će biti održano u 18 časova u Vijećnici Banskog dvora, a baviće se izazovima savremenih roditelja u podsticanju dječije kreativnosti", objasnili su oni.

Navode da će tokom predavanja, razmotriti suštinu kreativnosti i kako je prepoznati kod djece, otkloniti najčešće zablude i pogrešna uvjerenja koja ograničavaju kreativnost, predstaviti tehnike i metode za stimulisanje mašte i kreativnog razmišljanja.

"Ovo predavanje je osmišljeno da pomogne svima koji žele da podstaknu dječiji potencijal na pravi način. Ulaz je slobodan", saopštili su organizatori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije