Banja Luka

Pogledajte šta sve donosi "Banjalučko ljeto"

Pogledajte šta sve donosi "Banjalučko ljeto"
Foto: Ustupljena fotografija | Pogledajte šta sve donosi "Banjalučko ljeto"

BANJALUKA – U sklopu "Banjalučkog ljeta", a već od četvrtka, 1. avgusta sve naše sugrađane očekuju fenomenalna atmosfera u parku "Mladen Stojanović", kada će još jednom biti priređeni besplatni treninzi fitnesa i zumbe za sve zainteresovane, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je ranije naglasila savjetnica gradonačelnika Banjaluke, Milada Šukalo, baš kao i prethodne godine, "Banjalučko ljeto" obogaćeno je nizom kulturnih, sportskih i turističkih manifestacija, kako za najmlađe sugrađane, tako i za sugrađane treće životne dobi.

"Tako će, između ostalog, ponovo biti organizovane razne aktivnosti na šetalištima i plažama uz Vrbas. Dodatno, ove godine smo osvijetlili i našu tvrđavu Kastel, to je projekat na koji smo izuzetno ponosni i nešto što je trebalo da bude urađeno prije mnogo godina. Upravo zbog toga, u sklopu ove manifestacije biće organizovani i različiti sadržaji upravo pored osvijetljene tvrđave", kazala je Šukalo.

Dodatno, brojne aktivnosti biće organizovane i u Domu omladine na krovu i to u okviru "Vrh scene".

Ujedno, u sklopu ove manifestacije biće ozvaničen i završetak velikih projekata poput rekonstrukcije kuće Milanovića, vidikovca na Banj brdu, dok će ovogodišnje "Banjalučko ljeto" biti završeno velikim manifestacijama – "Kočićev zbor" i "Veliki početak".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije