Banja Luka

Penzioneri prešli u DEMOS

Penzioneri prešli u DEMOS
Foto: DEMOS | Penzioneri prešli u DEMOS-u

BANJALUKA - Gradski odbor Partije ujedinjenih penzionera (PUP) Banjaluka prešao je u redove DEMOS-a.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Boran Bosančić poželio je dobrodošlicu novim članovima koji će biti aktivno uključeni u rad stranke.

"Oni će iznositi svoje ideje, potrebe i sugestije, što će dodatno obogatiti naš politički program. DEMOS je stranka svih građana, pa pored mladih i uspješnih ljudi, dva mjesta na našoj listi za lokalne izbore dobiće i predstavnici penzionera. NJihovo iskustvo i mudorost će sigurno doprinijeti rastu stranke", poručio je Bosančić.

On je naveo da je DEMOS i do sada pružao čvrstu podršku penzionerima.

"Shvatamo značaj i težinu izazova sa kojim se susreću naši stariji sugrađani, zbog toga smo posvećeni da unaprijedimo njihov kvalitet života i da dostojanstveno provode penzionersko doba. Ne smijemo zaboraviti njihov doprinos društvu", rekao je Bosančić, prenosi Srna.

"On je dodao da će dosadašnji predsjednik Gradskog odbora PUP-a Rodoljub Janjić sada voditi Aktiv penzionera banjalučkog DEMOS-a", saopšteno je iz ove stranke.

Janjić je istakao da su se odlučili da pređu u DEMOS zbog ozbiljne politike koju ova stranka vodi.

"Nismo imali dilemu da li ćemo preći u DEMOS. To je stranka koja je, kako u Banjaluci tako i na nivou Republike Srpske, posvećena običnom čovjeku i jačanju naše države", rekao je Janjić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije