Banja Luka

Obustava saobraćaja u više banjalučkih ulica

Obustava saobraćaja u više banjalučkih ulica
Foto: Gradska uprava | Obustava saobraćaja u više banjalučkih ulica

BANJALUKA – Zbog aktivnosti u vezi sa otkrivanjem spomenika Tvrtku I Kotromaniću, sutra će u periodu od 10 do 12 časova i od 21 do 23.59 časova, biti obustavljen saobraćaj u dijelu kružnog toka između ulica Kralja Petra I Karađorđevića i Teodora Kolokotronisa.

Biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Ulice Patre do Ulice Zdravka Čelara, na način da se obustavi odvijanje saobraćaja gledano iz smjera juga, stoji na sajtu Gradske uprave.

Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju pomenutim ulicama gdje se vrši obustava i izmjena režima odvijanja saobraćaja, vršiće se preusmjeravanje na alternativne pravce.

Za vrijeme trajanja obustave, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Podsjećamo, svečano otkrivanje spomenika, posvećenog kralju Stefanu Tvrtku I Kotromaniću, biće upriličeno sutra, od 18 časova.

"Naš grad će tako dobiti još jedno, potpuno novo mjesto za uživanje i još jednu ambijentalnu cjelinu, koja je smještena u blizini tvrđave Kastel u sklopu najveće kružne raskrsnice", naveli su ranije na sajtu Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije