Banja Luka

Ninković: Stanivuković obmanjuje građane

Ninković: Stanivuković obmanjuje građane
Foto: Arhiva | Ninković: Stanivuković obmanjuje građane

BANJALUKA – Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka poručio je da odluka o dodjeli besplatnih placeva mladim bračnim parovima nikada nije razmatrana niti izglasana na gradskoj Skupštini, te da gradonačelnik Draško Stanivuković obmanjuje građane Banjaluke i koristi lažna obećanja kako bi privukao njihovu pažnju kada mu je to najpotrebnije.

"Njegova najnovija tvrdnja o dodjeli besplatnih placeva mladim bračnim parovima potpuno je nelegitimna i nelegalna. Naime, takva odluka nije ni razmatrana, a kamo li izglasana na Skupštini grada Banjaluke, što je neophodan uslov da bi se bilo kakva podjela zemljišta mogla sprovesti. Ovo je još jedan primjer Stanivukovićeve neozbiljnosti i sklonosti da koristi prazna obećanja i manipulacije kako bi stekao politične poene", poručio je Ninković.

On je istakao da Stanivukovićev način vođenja grada, u kojem se stalno oslanja na nerealna obećanja i trikove, pokazuje da je gradonačelnik okružen lošim savjetnicima koji podržavaju njegovu potrebu "da se šepuri i bude u centru pažnje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije