Banja Luka

Nova podjela kartica za besplatan javni prevoz u Banjaluci, uručena rješenja o legalizaciji objekata

Nova podjela kartica za besplatan javni prevoz u Banjaluci, uručena rješenja o legalizaciji objekata
Foto: Grad Banjaluka | Nastavljena podjela kartica za besplatan javni prevoz u Banjaluci

BANJALUKA - Dobre prakse Grada se nastavljaju, te su tako uručena nova rješenja o legalizaciji objekata, ali i besplatne kartice za penzionere i lica starija od 65 godina. Kartice je ovim kategorijama naših sugrađana uručio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sa saradnicima, stoji na sajtu Gradske uprave.

“Uručili smo nove kartice za besplatni javni prevoz za sve penzionere. Takođe, uveliko traju prijave za ‘Kartice prijateljstva’ koje će našim penzionerima omogućiti značajne uštede”, poručio je gradonačelnik.

Nova rješenja za besplatnu legalizaciju objekata dobilo je još nekoliko desetina banjalučkih porodica.

Kako je istakao, osim legalizacije, Banjalučani imaju i: besplatne građevinske dozvole, besplatne placeve, besplatne udžbenike za sve osnovce, besplatan senzor za mjerenje glukoze u krvi, besplatan priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, besplatan javni prevoz za sve penzionere i djecu iz višečlanih porodica, kartice za povoljniju kupovinu pomoću koje naši penzioneri, roditelji djece do 7 godina i roditelji djece sa poteškoćama u razvoju imaju priliku da ostvare značajne uštede, doživotno besplatan parking za dobrovoljne davaoce krvi, besplatne mature i još mnogo toga.

“Brinemo o svim kategorijama našeg društva, jer Banja Luka je porodica”, zaključio je gradonačelnik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije