Banja Luka

Najljepša fotografija vidikovca na Banj brdu dobija nagradu

Najljepša fotografija vidikovca na Banj brdu dobija nagradu
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Najljepša fotografija vidikovca na Banj brdu dobija nagradu

BANJALUKA - Povodom otvaranja vidikovca na Banj brdu, Gradska uprava bira najljepšu fotografiju.

"Možete nam poslati fotografije snimljene tokom otvaranja novog vidikovca ili fotografišite ovih dana kako vidikovac, tako i čaroban pogled koji se pruža sa ovog mjesta na naš grad", kazali su iz Gradske uprave.

Kako kažu, učestvovati mogu svi sugrađani, a jedan autor na konkurs može poslati najviše dvije fotografije, snimljene u periodu od 30. avgusta do 9. septembra 2024. godine.

"Pošaljite nam fotografije koje ćemo objaviti na društvenim mrežama grada, a najljepše i nagraditi vrijednim nagradama", kazali su oni.

Fotografije je, kako kažu, potrebno dostaviti do 9. septembra, do 12 časova, putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

"Prispjele radove ocijeniće stručna komisija i od prispjelih radova izabrati deset najboljih, a pobjedničku fotografiju će izabrati naši sugrađani glasanjem putem Viber zajednice grada Banjaluka", objasnili su oni.

Učešće je besplatno za sve zainteresovane, a organizatori imaju pravo koristiti fotografije za promociju ovog konkursa, uz potpisivanje autora.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije