Banja Luka

"Kreiraj pokret" u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci

"Kreiraj pokret" u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci
Foto: Ustupljena fotografija | "Kreiraj pokret" u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci

BANJALUKA - Udruženje mladih "Bajka" u subotu, 28. septembra, organizuje jedinstveni sportsko-umjetnički događaj pod nazivom "Kreiraj pokret", koji će se održati u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci.

Naime, "Kreiraj pokret" osmišljen je kao cjelodnevni događaj koji će spojiti sport, umjetnost i rekreaciju, s ciljem podizanja svijesti o važnosti fizičke aktivnosti i kreativnog izražavanja.

Događaj će pružiti platformu manjim, alternativnim plesnim klubovima iz Banjaluke da se predstave široj javnosti i pokažu specifičnosti svojih disciplina kroz besplatne otvorene treninge i revijalne nastupe.

Program započinje u 12 časova, a posjetioci će tokom dana imati priliku da prisustvuju i učestvuju u različitim treninzima, poput aerial silka, pole sporta, modernog plesa, tanga i mnogih drugih. Događaj će kulminirati revijalnim nastupima sportskih i plesnih klubova, koji će početi u 18.30 časova.

"Kroz ovaj događaj, Udruženje mladih 'Bajka' želi da ohrabri ljude svih uzrasta da istraže nove oblike fizičke aktivnosti i pronađu inspiraciju za trening, promovišući istovremeno važnost zdravog i aktivnog načina život", navode iz ovog udruženja.

Tijana Mutić, predsjednica Udruženja, ističe za "Nezavisne novine" da je ovaj događaj kreiran tako da inspiriše što veći broj ljudi da se bave raznim vrstama sporta.

"S obzirom na to da mi najviše radimo sa plesnim klubovima, imaćemo radionice plesa na svili, modernog baleta, hip-hopa, ali i ostalih modernih plesova", kazala je Mutićeva.

Kako je dodala, svi posjetioci u toku dana mogu da se uključe u radionice, dok je u večernjim satima planiran revijalni nastup plesnih klubova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije