Banja Luka

Kočićevi dani: Bogat i raznovrstan program na ulicama Banjaluke

Kočićevi dani: Bogat i raznovrstan program na ulicama Banjaluke
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Kočićevi dani: Bogat i raznovrstan program na ulicama Banjaluke

BANJALUKA - U duhu Kočićevih dana, ovog vikenda na ulicama Banjaluke građane, ali i sve posjetioce očekuje bogat i raznovrstan program.

"Dane vikenda, 24. i 25. avgust iskoristite i uživajte u bogatoj ponudi drugog po redu Sajma starih i umjetničkih zanata i domaće radinosti, koji je za sve posjetioce u Parku 'Petar Kočić' otvoren od 11 do 21 čas", navode iz Gradske uprave Banjaluka.

Osim toga, subota, 24. avgust rezervisana je i za izložbenu postavku "Petre đe si da nas vidiš?" autora Perice Ivanovića, koja će biti postavljena u Muzičkom paviljonu Parka "Petar Kočić" od 18 časova, te interaktivnu predstavu "Kočić na ulicama", koja će biti upriličena u Gospodskoj ulici od 19 časova.

Istoga dana u večernjim časovima, odnosno od 20.30 časova u Banjaluku  stiže i stendap komičar Goran vinčić Vinča, koji će na tvrđavi Kastel prirediti svoj šou "Reci mi da se šališ", koji obara sve rekorde gledanosti u regionu, a ulaz je besplatan.

Podsjećamo, stendap šou "Reci mi da se šališ", koji će biti održan u okviru bogatog programa Kočićevih dana, poklon je Grada Banjeluke svim sugrađanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije