Banja Luka

Jelen pivo i UDAS grade okruženje u kojem svako ima svoje mjesto

Jelen pivo i UDAS grade okruženje u kojem svako ima svoje mjesto
Foto: Velibor Tripić | Jelen pivo i UDAS grade okruženje u kojem svako ima svoje mjesto

U toku je kampanja "Svi za jedno, Jelen za sve", koju organizuju društveno odgovorna kompanija "Molson Coors" i brend Jelen pivo u saradnji sa Organizacijom amputiraca UDAS.

Prema riječima organizatora, putem ove kampanje brend Jelen pivo i UDAS grade okruženje u kojem svako ima svoje mjesto, bez prepreka i bilo kakvih ograničenja za osobe sa invaliditetom.

Vladimir Rosić, senior marketing menadžer kompanije "Molson Coors BiH", rekao je kako oni sa brendom Jelen pivo kontinuirano i kroz različite aktivnosti već godinama pružaju podršku brojim udruženjima.

"Srećni smo što imamo priliku da kreiramo ovakvu kampanju koja će u fokus staviti osobe sa invaliditetom kao afirmativne i ravnopravne članove društva", kazao je Rosić, te dodao da su posebno ponosni na TV spot koji su proteklih dana snimali.

Duško Uzelac, učesnik u promotivnim aktivnostima ove kampanje, naveo je da je omogućeno da se čuje drugačiji glas osoba sa invaliditetom.

"Meni učešće u jednoj ovakvoj kampanji veoma znači, kako bih mogao ispričati neke svoje životne anegdote koje su sastavni dio života osoba sa invaliditetom. Naša svakodnevica je drugačija, mi sve radimo otežano, ali uspijevamo uz mnogo napora, te nas ovakvi vidovi kampanja predstavljaju u drugačijem svjetlu, što nama mnogo znači", rekao je on i dodao da je doživio pozitivne reakcije kroz ovu kampanju.

"Do sada, otkako je izašao promotivni materijal za kampanju, doživio sam samo pozitivne reakcije i svakodnevno primam pregršt komplimenata, kako ja, tako i kolege koje su takođe učestvovale u spotu", kazao je Uzelac, te istakao da se nada da će ovakvi vidovi podrške biti nastavljeni i da će se još kompanija pridružiti ovoj kampanji.

Željko Volaš, predsjednik Organizacije amputiraca UDAS RS, istakao je da je ovo odlična kampanja, te zahvalio društveno odgovornoj kompaniji "Molson Coors" i brendu Jelen pivo.

"Dali su nam šansu da budemo ravnopravni članovi društva i da na taj način napravimo iskorak", rekao je Volaš, izrazivši nadu da će i u budućnosti nastaviti saradnju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije