Banja Luka

Javni poziv za sufinansiranje članarina za mlade sportiste u Banjaluci

Javni poziv za sufinansiranje članarina za mlade sportiste u Banjaluci
Foto: Ustupljena fotografija | Javni poziv za sufinansiranje članarina za mlade sportiste u Banjaluci

BANJALUKA - Odjeljenje za društvene djelatnosti raspisuje javni poziv za učešće u realizaciji projekta "Sport dostupan djeci" za 2024. godinu, koji podrazumijeva sufinansiranje članarina u klasifikovanim sportskim organizacijama prve i druge kategorije sportova.

Sportovi prve kategorije su, kako kažu, atletika, košarka, odbojka, plivanje, rukomet, fudbal, a druge kategorije su: boks, biciklizam, vaterpolo, gimnastika, kajak-kanu, karate, stoni tenis, tenis, džudo i šah.

"Pozivamo sve klasifikovane sportske organizacije prve i druge kategorije sportova sa teritorije Banjaluke da se prijave na navedeni javni poziv koji će biti otvoren od 5. do 15. jula 2024. godine", kazali su iz Odjeljenja.

Mirna Savić Banjac, savjetnica gradonačelnika, istakla je da je grad Banjaluka opredijeljen i aktivno radi na tome da sport i sportske aktivnosti budu dostupni svima, a posebno najmlađim sugrađanima.

"Na ovaj način želimo da stimulišemo što više mališana da se bave sportom, te da na taj način razvijaju zdrave navike i uživaju u benefitima koje pruža fizička aktivnost", istakla je Savić Banjačeva.

Prijave se podnose u zatvorenoj koverti, putem protokola u kancelariji broj 14 Gradske uprave radnim danom od osam 15 časova, ili poštom na adresu: Grad Banjaluka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1, 78.000 Banjaluka, sa naznakom: Prijava na javni poziv za učešće u realizaciji projekta "Sport dostupan djeci" u 2024. godini.

"Neophodno je podnijeti prijavu na javni poziv putem obrasca Sportske članarine, a zahtjev za učešće u realizaciji projekta možete preuzeti na internet stranici grada Banjaluke", kazali su oni.

Projekat "Sport dostupan djeci"“ sprovodiće se od avgusta do decembra 2024. godine, a za ovu namjenu grad je obezbijedio 70.000 KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije