Banja Luka

Dodik oštro odgovorio Stanivukoviću: Draško je nervozan

Dodik oštro odgovorio Stanivukoviću: Draško je nervozan
Foto: N.N. | Dodik oštro odgovorio Stanivukoviću: Draško je nervozan

BANJALUKA – Vidim da je Draško Stanivuković pustio svoju ekipu drugara i drugarica na moju šalu istrgnu iz konteksta kako bi pokušali da se spasu nastupajućeg poraza na izborima u Banjaluci.

Napisao je ovo Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske na društvenoj mreži "X" dodajući da ga čudi kako potcjenjuju inteligenciju građana Banjaluke i misle da će takvim stvarima da se spasu neminovnog poraza koji je svakog dana sve očigledniji.

"Pošto je to odraz velike nervoze, red je da građanima Banjaluke i cijeloj javnosti direktno i otvoreno kažem zbog čega je Draško postao ovako besramno nervozan da se služi montažama i lažima. Draško je nervozan jer je prethodnih nedjelja i mjeseci u svojim privatnim razgovorima s članovima mog SNSD-a govorio da ima moju podršku za kandidaturu, nadajući se njihovim glasovima. Kao što je slagao mene da je sve u vezi s rekonstrukcijom kuće Milanovića u redu, tako je slagao i njih. Kada sam ja svom snagom ušao među narod, tako je Draško postao nervozan", napisao je Dodik.

Takođe, naveo je i da SNSD i on, u potpunosti podržavaju kandidaturu Nikole Šobota kao jedinog u ovoj trci koji donosi nov kvalitet i pozitivnu promjenu kada ga narod izglasa za gradonačelnika.

"Istina je da sam sa Draškom Stanivukovićem nekada imao bolju saradnju nego s nekim tradicionalnim koalicionim partnerima. Istina je i da je on postao gradonačelnik tako što je vikao okolo kako će sa nama ratovati, ali je na kraju sarađivao i s Vladom Republike Srpske i sa mnom. I moram priznati da sam na trenutak pomislio da je sazreo. Međutim, stvari poput skandala u vezi s kućom Milanovića, karticama prijateljstva, laži u vezi s podjelom placeva, nezakonitim korištenjem budžeta i aktivnostima njegovih drugara poput Drine Trećine, učinile su nas odlučnim da Banjaluci ponudimo čovjeka koji je potpuna suprotnost njemu jer je u pitanju opstanak Banjaluke kao najvećeg grada Republike Srpske", napisao je Dodik.

Takođe, napisao je da je SNSD državotvorna stranka, brana opstanka Republike Srpske dok je, kako je naveo PDP "prevara do prevare" te da to najbolje pokazuje mandat i nedjela Stanivukovića i njegovih "Trećina".

 "Draško je neozbiljan dečko koji ne ispunjava obećanja, prevrtljiv, narcisoidan, neobrazovan i okružen lošim saradnicima. Doktor Šobot je pristojan, obrazovan i sposoban čovjek, koji u ovim teškim trenucima drži nivo komunikacije vrijedan divljenja dok pokušavaju, ali neće, da ga uvuku u blato. Za dalji razvoj Banjaluke potrebni su nam njegova vizija i sposobnost koju je pokazao radom u UKC. Svjetlost hiljada života koje je spasio dovoljna je da mu osvijetli put ka pobjedi bez obzira na mrak kojim žele da tu svjetlost uguše. I Nikola Šobot će pobijediti. Sa njim pobijediće Banjaluka, pobijediće Srpska", napisao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije