Banja Luka

Dijana Ješić: Kartice prijateljstva ne rade, to stvarno nema nigdje

Dijana Ješić: Kartice prijateljstva ne rade, to stvarno nema nigdje
Foto: Ustupljena fotografija | Dijana Ješić: Kartice prijateljstva ne rade, to stvarno nema nigdje

BANJALUKA - Dijana Ješić, odbornica u Skupštini grada Banja Luka i kanidat za odbornika na listi Narodni front – Jelena Trivić oglasila se povodom informacije da kartice prijateljstva ne važe i da se ne mogu nigdje koristiti.

"Kaže neki dan gradonačelnik: "Cijena bijelog hljeba koji košta 1,70 KM, uz ovu karticu koštaće 0,99 KM. Isto tako, mlijeko košta 1,69 KM. Garantujem vam i to da ovo nema nigdje u gradu". U pravu je. Stvarno nema nigdje. Jer kartice prijateljstva ne rade. Tako su potvrdile skoro sve kompanije u kojima je rečeno da će biti popust", kazala je ona.

Ješićeva ističe da je gradonačelnik Draško Stanivuković ovim pokazao svu svoju neozbiljnost i da, kao što mu je to inače praksa, sve radi mimo reda i propisa.

Dodaje da umjesto da je prvo potpisao ugovore sa kompanijama u kojima će se davati popust, on je krenuo od kraja, pa prvo podijelio kartice.

"Prvo su ljudi po najvećim vrućinama dolazili na podjele kartica za prevoz, jer su morali lično da je preuzmu. Onda su popunjavali obrasce, pa opet podjela i slušanje hvalospjeva gradonačelnika o sebi. Izmaltretirao je penzionere samo zbog političkih poena. Napravio sebi čovjek predizborni skup o trošku grada i ponovo prekršio zakon. Ovaj put izborni. Nažalost, navikli smo mi da prvi čovjek grada krši sve zakone i procedure i da to njega puno ne zanima", naglašava Ješićeva, pa zaključuje:

"Ono što je u svemu ovome žalosno jeste što je slagao i zavarao narod i to onaj koji živi na rubu egsistencije i kojem je svaka pomoć dobrodošla".

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije