Banja Luka

Čubrilović: Od nas niko nije tražio podršku kandidatu za gradonačelnika

Čubrilović: Od nas niko nije tražio podršku kandidatu za gradonačelnika
Foto: N.N. | Čubrilović: Od nas niko nije tražio podršku kandidatu za gradonačelnika

BANJALUKA - Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS-a izjavio je danas da nijedna politička partija nije tražila od DEMOS-a da podrži njihovog kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

"Od nas niko nije tražio podršku ni za jednog kandidata, nismo to razmatrali ni kao stranka, ni kao Gradski odbor", rekao je Čubrilović, a prenosi Srna.

Govoreći o snimku na društvenim mrežama na kojem potpredsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Nenad Šibarević na jednom okupljanju prisutnima govori da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidata PDP-a za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, Čubrilović je rekao da ne može da cijeni u kom kontekstu je to izrečeno.

Čubrilović je naglasio da nije tačno da je DEMOS na prošlim lokalnim izborima radio protiv kandidata SNSD-a za gradonačelnika Igora Radojičića.

"Ja sam tada vodio kampanju i znam da to nije tačno", istakao je Čubrilović.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem potpredsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Nenad Šibarević na jednom okupljanju prisutnima govori da na predstojećim lokalnim izborima podrže Stanivukovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije