Banja Luka

"Banjalučko šahovsko ljeto u parku" okupilo 130 takmičara iz 12 gradova

"Banjalučko šahovsko ljeto u parku" okupilo 130 takmičara iz 12 gradova
Foto: Ustupljena fotografija | "Banjalučko šahovsko ljeto u parku" okupilo 130 takmičara iz 12 gradova

BANJALUKA - Banjaluka je domaćin jedninstvene manifestacije pod nazivom "Banjalučko šahovsko ljeto u parku" u organizaciji Šahovskog kluba "Gambit", koja se održava po prvi put.

Manifestacija u okviru koje će biti održano nekoliko večernjih brzopoteznih turnira na otvorenom okupila je 130 takmičara iz 12 gradova.

Prvom turniru, koji je održan sinoć, 18. jula u novouređenom ambijentu parka "Mladen Stojanović", prisustvovao je i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je čestitao organizatoru na inicijativi i organizaciji ovog jedinstvenog događaja.

"Čestitam Šahovskom klubu "Gambit" Banjaluka i predsjedniku Kluba Nemanji Šipki na inicijativi i sjajnoj organizaciji uz želje da "Banjalučko šahovsko ljeto u parku" postane tradicionalni događaj koji će okupljati sve generacije ljubitelja šaha, od najmlađih do onih najstarijih", poručio je Stanivuković.

Takođe je istakao da će Grad Banjaluka kako ove godine, tako i u godinama koje dolaze, biti pouzdan oslonac i pružati punu podršku ovoj manifestaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije