Internet

Dinosaurus, igrica kad nema interneta

Dinosaurus, igrica kad nema interneta
Foto: Wikipedia | Dinosaurus, igrica kad nema interneta

Korisnici internetskog pretraživača "Hrom" nedavno su otkrili da je dinosaurus "Ti-reks" koji se pojavljuje kada nema konekcije, u stvari, interaktivna igrica koja se može igrati do povratka interneta.

Nedavno je na društvenoj mreži "Tik-tok" jedan od korisnika otkrio da je riječ o igrici "Dinosaurus", koja se može igrati kada nema konekcije sa internetom. Na snimku korisnik usmjerava dinosaurusa oko kaktusa i papirnih aviona ka krofnama.

Analitičari navode da bi ova informacija dobro došla krajem sedmice, kada su pojedini korisnici ostali bez interneta usljed problema sa ažuriranjem bezbjednosnog programa.

Ažuriranje zaštitnog programa "Falkon senzor" američke kompanije "Kraudstrajk" izazvalo je probleme u brojnim sistemima zbog čega su obustavljeni letovi, emiteri su prekinuli programe, a korisnici su ostali bez usluga u raznim sektorima, uključujući zdravstvo i bankarstvo.

Problemi su se pojavili odmah nakon sprovođenja spornog ažuriranja i korisnici su na društvenim mrežama objavljivali fotografije kompjutera sa "plavim ekranima smrti" na kojima je ispisano "greška u radu", prenosi Srna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije