Hardware

Rani uvid u Samsung Galaxy Tab S10 Ultra tablet (FOTO)

Rani uvid u Samsung Galaxy Tab S10 Ultra tablet (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Rani uvid u Samsung Galaxy Tab S10 Ultra tablet (FOTO)

​Samsung Galaxy Tab S10 Ultra se polako, iako je dosta rano, pojavljuje u prvim nezvaničnim renderima, koje danas dijelimo sa vama.

Galaxy Tab S10 Ultra se polako, iako je dosta rano, pojavljuje u prvim nezvaničnim renderima. Samsung Galaxy Tab S9 serija je svakako među najboljim Android tabletima koje danas možete dobiti. Posebno Ultra varijanta, sa svojim velikim 14.6-inčnim AMOLED ekranom, koji je najbolji izbor za rad i zabavu.

Skoro smo na pragu godišnjice od lansiranja Galaxy Tab S9 serije, a očekuje se da će nasljednik stići početkom sljedeće godine, potencijalno zajedno sa Galaxy S25 serijom telefona. Sveža informacija od pouzdanog izvora sada nam pruža rani uvid u Samsungov flagship tablet za početak 2025. godine putem visokorezolucijskih rendera.

Ovaj izvor, Onleaks i Android Headlines, detaljno prikazuje Galaxy Tab S10 Ultra iz više uglova, iako su ovde dostupna samo tri rendera. Teško je reći šta je drugačije na ovim renderima, jer prikazuju praktično nepromijenjen dizajn tableta u odnosu na prethodnu generaciju. Drugim riječima, ne mijenjaj ono što je provjereno dobro.

Dimenzije koje je izvor podijelio potvrđuju zapažanja, sa Galaxy Tab S10 Ultra koji navodno mjeri 326.4mm x 208.6mm, tačno iste dimenzije kao Galaxy Tab S9 Ultra. U međuvremenu, sa 5.45mm, Galaxy Tab S10 Ultra je 0.05mm tanji od svog prethodnika.

Samsung će nastaviti da nudi četiri zvučnika na Galaxy Tab S10 Ultra, dok se dvostruki prednji kamera sistem sa istaknutim izrezom takođe vraća. Na zadnjoj strani su dvije kamere uz magnetno područje za punjenje S Pen-a odmah ispod, što sugeriše da kompanija možda neće donijeti radikalno novi dizajn sa svojim dolazećim premium tabletom.

Nažalost, nema informacija o unutrašnjem hardveru Galaxy Tab S10 Ultra, mada bi trebalo da imamo bolju ideju kako budemo napredovali kroz ostatak godine. Takođe smo naišli na izvještaje koji sugerišu da je Samsung neodlučan između svog domaćeg Exynos čipa i Snapdragon 8 Gen 4 za Galaxy Tab S10 Ultra. Kompanija se potencijalno suočava sa sličnom dilemom i sa Galaxy S25.

Samsung će vjerovatno ponuditi do 1TB memorije i 16GB RAM-a sa Galaxy Tab S10 Ultra, dok bi neki modeli mogli potencijalno imati 12GB RAM-a.

S obzirom na to da i Galaxy Tab S8 Ultra i njegov nasljednik iz 2023. imaju bateriju od 11.200mAh, možda će kompanija razmotriti nadogradnju ovog atributa sa Galaxy Tab S10 Ultra početkom sljedeće godine. Kao i uvijek, pratićemo i dalje sve nove informacije o sljedećem velikom tabletu Samsunga, prenosi "BenchMark".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije