Gadgets

Predstavljen Honor Magic V3, najtanji preklopni telefon na svijetu

Predstavljen Honor Magic V3, najtanji preklopni telefon na svijetu
Foto: Printscreen | Predstavljen Honor Magic V3, najtanji preklopni telefon na svijetu

Honor je danas u Kini predstavio Honor Magic V3 koji se izdvaja kao vrhunac tehnološke finese i dizajnerskog dostignuća ove kompanije.

Sa samo 9.2mm debljine, Honor Magic V3 nosi titulu najtanjeg savitljivog telefona na sviijetu, postavivši novi industrijski standard.

Posjeduje sjajan 6.43-inčni 8T LTPO spoljašnji ekran, sa rezolucijom od 2376 × 1060 i vršnom osvijetljenošću od 5000 nita. Unutrašnji ekran se rasklapa na cijelih 7.92 inča, nudeći rezoluciju od 2344 × 2156 i podržavajući adaptivnu dinamičku brzinu osvježavanja od 1-120Hz za besprijekorno iskustvo gledanja.

Ljubitelji fotografije će biti oduševljeni naprednim kamerama Honor Magic V3. Opremljen svestranim sistemom sa tri objektiva, uključujući 50MP širokougaonu kameru sa OIS, 40MP ultraširokougaonu kameru i 50MP periskopsku telefoto kameru sa 3.5X optičkim zumom, telefon osigurava izvanrednu jasnoću i detalje u svakoj fotografiji. Prednja kamera, širokougaona od 20MP na svakom ekranu, obećava popularne selfije i video pozive.

Ispod haube, Honor Magic V3 pokreće Snapdragon 8 Gen 3 procesor, osiguravajući robusne performanse za multitasking i igranje. Ima veliku bateriju od 5150mAh sa prvom industrijskom silikonsko-karbonskom negativnom baterijom, omogućavajući do 24.7% veći volumen iste. Telefon podržava 66W žično i 50W bežično brzo punjenje, održavajući vas povezanima i napunjenima tokom cijelog dana.

(Benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije