Gadgets

Čak sedam godina softverske podrške

Čak sedam godina softverske podrške
Foto: Tanjug | Čak sedam godina softverske podrške

Najviše pažnje tokom Samsung Galaxy Unpacked događaja je privukao Galaxy Z Fold6 sklopivi telefon.

Uređaj je stigao sa tanjim i lakšim dizajnom, najmodernijim procesorom ali i softverom koji je tu da bi privukao veći broj korisnika.

Ono što se posebno izdvaja u karakteristikama Galaxy Z Fold6 telefona jeste njegova softverska podrška.

Samsung je najavio da će Galaxy Z Fold6 dobiti čak sedam Android nadogradnji.

Galaxy Z Fold6, kao i Z Flip6, osigurani su Samsung Knox, višeslojnom bezbjednosnom platformom koja štiti kritične informacije i brani podatke korisnika od potencijalnih opasnosti. To se vrši zahvaljujući prepoznavanju opasnosti na hardverskom nivou i kolaborativnoj zaštiti.

U dobu veštačke inteligencije, Samsung korisnicima nudi potpunu kontrolu nad načinom na koji dopuštaju svojim podacima da poboljšaju AI iskustvo, kroz Galaxy AI podešavanja.

Kao dodatni sloj zaštite, Enhanced Data Protection nudi end-to-end enkripciju kada korisnici bezbednosno kopiraju, sinhronizuju ili vraćaju podatke, korišćenjem Samsung Cloud platforme.

Galaxy Z serija je podržana širokom mrežom Samsung karakteristika za sigurnost i zaštitu privatnosti, uključujući Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, pristupne ključeve, Secure Wi-Fi, kao i Private sharing korišćenjem Quick Share karakteristike.  

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije