Zanimljivosti

Uništava tuđa vjenčanja za 500 evra, šamar naplaćuje 50 evra

Uništava tuđa vjenčanja za 500 evra, šamar naplaćuje 50 evra
Foto: Freepik | Uništava tuđa vjenčanja za 500 evra, šamar naplaćuje 50 evra

Ako sumnjate, ne želite da se vjenčate ili ne znate kako da kažete ne, ne brinite više, otkazaću vjenčanje za vas. Morate samo da mi kažete vrijeme, mjesto i datum i ja ću se pojaviti na ceremoniji. Reći ću da sam ljubav tvog života i pobjeći ćemo zajedno ruku pod ruku.

Poruka je ovo koju u video snimku izgovara Ernesto, srednjovječni Španac, koji se, vjerovali ili ne, bavi uništavanjem tuđih vjenčanja i to debelo naplaćuje.

On naime uništava tuđa venčanja – svadbe tako što se pretvara da je ljubavnik od mladoženje ili mlade.

Kako on kaže, kod većine ljudi dan venčanja se doživljava kao najsrećniji dan u životu, za neke je to noćna mora koja čeka da se dogodi. A upravo tu se kriju njegovi klijenti.

Ernesto im za svoje usluge naplaćuje čak 500 evra, a za "incidente" naplaćuje dodatno.

"Naplaćujem 500 evra za uništavanje venčanja – svadbe, što ne uključuje putne troškove, ali se dodatno plaća u slučaju neočekivanih incidenata. Svaki šamar vrijedi 50 evra. Pokušavam da bježim, ali sam svjestan da svaki put kada me udare, budem više plaćen. Dakle, ako mogu da idem sporije, idem sporije. Tako zarađujem svoj novac", kazao je ovaj Španac.

Usluga je, priča Ernesto, počela kao šala, ali nakon što je bio preplavljen zahtjevima zainteresovanih strana, shvatio je da je na nečemu od čega bi mogao dobro da zaradi, prenosi portal Zanimivljivosti dana, pozivajući se na španski portal antena3.

Koliko je priča postala ozbiljna, govori činjenica da navodno ima popunjen raspored do 2. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije