Zanimljivosti

Trik sa karminom napravio haos na mrežama, ima skoro 40 miliona pregleda (VIDEO)

Trik sa karminom napravio haos na mrežama, ima skoro 40 miliona pregleda (VIDEO)
Foto: N.N. | Trik sa karminom napravio haos na mrežama, ima skoro 40 miliona pregleda (VIDEO)

"Bitlđus, Bitlđus", nastavak hit horor komedije ,"Bitlđus", koji je premijerno emitovan 6. septembra, je uzdrmao planetu, što je sasvim razumljivo ako uzmete u obzir da se u remek djelu Tima Bartona pojavljuju lica poput Džene Ortege, Vinone Rajder, Monike Beluči i Majkla Kitona.

Fantastična glumačka ekipa je oduševila svojim nastupom, a dodatni efekat je stvorila cjelokupna estetika filma.

Iako je "Bitlđus, Bitlđus" pomalo jezivog karaktera, on je takođe i neodoljivo simpatičan i raznobojan, te nije čudo što je momentalno privukao pažnju slavnih šminkera na TikTok-u.

Bilo je bezbroj kreativih trasformacija u glavnog lika Bitlđusa i njegove "koleginice" Astrid i Lidije, ali trend koji je apsolutno eksplodirao početkom ovog mjeseca stavlja u fokus usne.

Za ovaj nevjerovatan trend je zaslužna TikTok influenserka koja se potpisuje kao Hello Adri.

Ona je kreirala izgled usana koji se sastoji od tečnog karmina zelene boje preko kojeg se nanosi crna sjenka za oči.

Usne treba da se napuće dok se nanosi sjenka, a onda da se opuste, nakon čega se dobija izgled koji se uklapa u estetiku Bitlđusa s obzirom da ovaj sablasni duh ima zelenu kosu i odijelo sa crno-bijelim prugama.

Ona je dodatno istakla svoj izgled tako što je na oči nanijela sjenke u zelenoj i ljubičastoj nijansi i iscrtala nekoliko slobodnih tačaka po cijelom licu, prenosi Najžena.alo.rs.

 

@_hello_adri ib: @Luara Reisinger  I'm The Ghost With The Most, Babe  #makeup #zebralips #beetlejuice ♬ Say My Name - Alex Brightman & Sophia Anne Caruso & Kerry Butler & Rob McClure

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije