Zanimljivosti

Splićanin osvojio milion evra na Lotu, otkrio i gdje je uplatio listić

Splićanin osvojio milion evra na Lotu, otkrio i gdje je uplatio listić
Foto: Pexels/Ilustracija | Splićanin osvojio milion evra na Lotu, otkrio i gdje je uplatio listić

SPLIT - Građanin Splita osvojio je milion evra na Džekpotu u nagradnoj igri Loto 7, objavila je danas Slobodna Dalmacija.

On je tiket uplatio 12. oktobra u centru Splita, a kako je rekao redovno igra lutriju.

"Imam običaj svake subote odigrati sedmicu, a uplaćujem di mi je usput. Tako sam ove subote nakon pazara svratio na kiosk i srića mi se nasmijala", ispričao je Jackpot dobitnik.

Kako je rekao, on u početku nije mogao da poveruje da je upravo on dobitnik, zbog čega je više puta provjeravao tiket, a kako kaže nastaviće da igra drugu nagradnu igru Jurodžekpot.

Da je baš njegov listić dobitan provjeravao je na internetu, a prvo nije mogao vjerovati da je upravo on osvojio milion evra.

"Čitao sam te svoje brojeve više puta, pa sam odmah javio svojima da sam milijunaš. Isprva su mislili da se šalim, ali kad su shvatili da sam stvarno osvojio, samo su mi rekli da pametno potrošim…" prepričao je dobitnik, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dalje će, kaže, nastaviti igrati drugu igru: "Sada prelazim na Eurojackpot, ako to osvojim, e to će biti prava fešta!“

U za njega sretnom 82. kolu igre Loto 7 izvučeni su brojevi: 9, 10, 11, 19, 23, 28, 30 i dopunski broj 16. Splićanin je odigrao listić od 4 kombinacije u iznosu od 4 evra.

Iz Hrvatske lutrije je saopšteno da je pogođen Jackpot u igri Toto 13. Sretni dobitnik uplatio je svoj listić u Zagrebu, na adresi Republike Austrije – Ilica pogodio je svih 13 parova te osvojio 13.000,00 evra.

U jučerašnjem izvlačenju Lota 6 osvojen je dobitak 5+1 u iznosu od 11.342,98 evra. Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Zadru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije