Zanimljivosti

Preminuo poznati jutjuber, svoju smrt najavio u videu

Preminuo poznati jutjuber, svoju smrt najavio u videu
Foto: Screenshot/Youtube | Preminuo poznati jutjuber, svoju smrt najavio u videu

Popularni jutjuber Pol Harel preminuo je od raka pankreasa u 58. godini.

„Ako me gledate, mrtav sam“, rekao je jutjuber iz Oregona svojim 1,14 miliona pretplatnika u video snimku pod nazivom „Mrtav sam“ kojim je objavio svoju smrt.

Šestominutni snimak snimljen je u decembru 2023. godine, a njegova porodica ga je objavila nakon njegove smrti u utorak.

Harel, koji je bio zagovornik nošenja oružja, je najavio svoju smrt dok je sjedio na balvanu u šumi, na istom mjestu gdje je prvi put rekao pretplatnicima da mu je dijagnostikovan rak pankreasa druge faze, prenosi Telegraf.

Prethodno je uvjeravao fanove da mu je rak „pronađen rano” i da će „ovdje biti još neko vrijeme”. Ali u svom posthumnom videu, Harel je rekao da se njegovo zdravlje pogoršalo. Jutjuber je nastavio da se „iskreno izvinjava“ fanovima koji će biti potreseni njegovom iznenadnom smrću.

„Nadao sam se da ću nastaviti u ovom formatu narednih 10 ili čak 15 godina“, rekao je on.

„Čak i kada mi je postavljena dijagnoza, nadao sam se da ćemo biti ovdje još najmanje dvije ili tri godine, a ispostavilo se da je to samo još nekoliko mjeseci. Moje izvinjenje zbog toga. Osjećam se kao da sam sve iznevjerio.”

Obožavaoci su preplavili dio za komentare saučešćima i zahvalnošću, stručnjaku za vatreno oružje. Harel je koristio svoj kanal da se zalaže za prava vlasnika oružja i dijeli znanje o bezbjednosti oružja i preciznom pucanju, prenosi CdM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije