Zanimljivosti

Neobičan posao: Uništava tuđa vjenčanja po narudžbi

Neobičan posao: Uništava tuđa vjenčanja po narudžbi
Foto: Pixabay | Neobičan posao: Uništava tuđa vjenčanja po narudžbi

Jedan Španac je smislio genijalan način zarađivanja novca, uništava tuđa vjenčanja – svadbe tako što se pretvara da je nevjestin ili mladoženjin ljubavnik i onda traži od njih da pobjegnu zajedno.

Ernesto, sredovječni čovek koji stoji iza bizarne usluge, postao je tema u španskom gradu nakon što se pojavio u sada viralnom videu na tiktok nalogu yahorasonsoles.

Kako on kaže, kod većine ljudi dan vjenčanja se doživljava kao najsrećniji dan u životu, za neke je to noćna mora koja čeka da se dogodi.

A tih nekoliko kojima je to noćna mora su njegovi klijenti. Za osnovnu naknadu od 500 evra (550 dolara), Ernesto obećava da će uništiti klijentovo vjenčanje i predstavljati se kao ljubav njihovog života, moleći ih da pobjegnu zajedno samo da bi se događaj otkazao.

“Ako sumnjate, ne želite da se vjenčate ili ne znate kako da kažete ne, ne brinite više, otkazaću vjenčanje za vas“, kaže Ernesto u videu.

“Morate samo da mi kažete vrijeme, mjesto i datum i ja ću se pojaviti na ceremoniji. Reći ću da sam ljubav tvog života i pobjeći ćemo zajedno ruku pod ruku.”

Očigledno, usluga je počela kao šala, ali nakon što je bio preplavljen zahtjevima zainteresovanih strana, Ernesto je shvatio da je na nečemu od čega bi mogao lijepo da zaradi izvještava španski portal antena3.

Trenutno naplaćuje 500 evra za uništavanje vjenčanja – svadbe, što ne uključuje putne troškove, ali se dodatno plaća u slučaju neočekivanih incidenata.

A primjer, ako ga ošamare, udare ili udare nogom, biće plaćen više. Svaki šamar mu donosi 50 evra (55 dolara).

(ZanimljivostDana)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije