Zanimljivosti

Ko dobija TikTok u razvodu?

Ko dobija TikTok u razvodu?
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Ko dobija TikTok u razvodu?

Rastanak između Kat i Majka Stiklera, popularnih TikTok kreatora, otkrio je nove složenosti razvoda u digitalnom svijetu.

Njihova najveća borba bila je podela zajedničkog TikTok naloga, koji je privlačio milione pratilaca i donosio značajan prihod. U svijetu gdje društvene mreže donose realnu finansijsku korist, procjena vrijednosti ovakvih naloga postaje sve važnija tema u brakorazvodnim parnicama.

Kat je uspjela da zadrži kontrolu nad TikTok nalogom, što joj je omogućilo dalji profesionalni razvoj i kupovinu stana. U međuvremenu, Majk je završio sa manjim YouTube kanalom i odlučio se za karijeru u prodaji. Ova situacija naglašava koliko su društvene mreže postale ključni dio savremenih odnosa, ne samo u smislu lične promocije već i kao imovina koja se dijeli tokom razvoda.

Prema riječima influenserke Vivijen Tu, društvene mreže nisu samo platforma za zabavu, već i ozbiljan posao. Prije udaje, Tu je osigurala svoje naloge kroz predbračni ugovor, svjestan vrijednosti koje oni nose u finansijskom smislu, piše WSJ, a prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije