Zanimljivosti

Kćerki stavio kameru na glavu (VIDEO)

Kćerki stavio kameru na glavu (VIDEO)
Foto: N.N. | Kćerki stavio kameru na glavu

Potpuno nevjerovatna i bizarna priča stiže iz Pakistana, gdje je jedan stanovnik te države uradio nešto što se ne viđa svaki dan.

Naime, on je na glavu svoje kćerke postavio nadzornu kameru, a sve kako bi je mogao "držati na oku" dok je ona van kuće.

Video ove mlade Pakistanke, objavljen je na na društvenoj mreži Iks, putem naloga Dr Gill te sa komentarom iznad videa gdje piše bezbjednost sljedećeg nivoa (next level security).

Upitana za bizarni dodatak – kameru, rekla je da je to ideja njenog oca, dodajući da nema ništa protiv toga jer zna da su njeni roditelji zabrinuti za njenu bezbednost.

Neidentifikovana žena je dalje rekla da je ideja da nosi kameru na baterije kada izlazi inspirisana tragičnom smrću mlade žene u Karačiju.

Njen otac, koga je nazvala svojim ličnim čuvarom, očigledno joj je rekao da će mu kamera za nadzor pomoći da je bolje prati, i ona je pristala da je nosi bez pogovora.

Uprkos očiglednoj apsurdnosti ovakve mjere bezbjednosti, mlada žena je tvrdila da je prijetnja nasiljem nad ženama u Karačiju veoma realna, a da njena porodica ima dobar razlog za zabrinutost.

Nejasno je kako se kamera za nadzor napaja i kako otac joj može pristupiti, ali čak i da su oba ova problema nekako riješena, mnogi na društvenim mrežama su istakli da kamera ne bi bila od velike koristi ako bi neko napao mladu ženu sa leđa, otpozadi, ali opet, možda njena porodica računa na to da bi sam pogled na sigurnosnu kameru zastrašio svakoga sa lošim namjerama, prenosi portal zanimljivostidana.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije